Menu
0
Rechtstreeks van de kwekerij
Aangroeigarantie
Gratis deskundig advies
Gratis bezorging vanaf €500,-

Disclaimer

Disclaimer

Deze webshop is een uitgave van de Boomkwekerij Den Eesterblok, handelend onder de naam tuinplantenwebwinkel.nl. De informatie in deze webshop is bedoeld om informatie te verstrekken. De gegevens kunnen zonder nader aankondiging wijzigen.

Tuinplantenwebwinkel.nl behoudt het recht voor materiaal van haar website te verwijderen. Zij zal dat in ieder geval doen indien de inhoud van het geplaatste materiaal naar haar mening discriminerend of racistisch van aard is of anders in strijd met de openbare orde en/of goede zeden. Voorts zal plaatsing van materiaal geweigerd of verwijderd worden indien het inbreuk maakt op de rechten van derden.  

Niets uit de tekst of grafische voorstelling(en) mag openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, verspreid of aan derden verstrekt, behoudens de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming daartoe van Tuinplantenwebwinkel.nl. Eveneens is het gebruik niet toegestaan om de inhoud van deze website te gebruiken voor een ander doel dan waar deze voor bestemd. Alle rechten van intellectuele eigendom, waaronder auteursrecht, berusten bij tuinplantenwebwinkel.nl of haar licentiegevers.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis